Wie zijn wij

Tim, Gwen & kids  Kids 

De bakkerij wordt sinds 3 september 2012 geleid door Tim & Gwen Geven-Dohmen.

Tim is als 15 jarige leerjongen begonnen met een bijbaan (poetsen van de bakkerij & machines) bij Pierre en Toos Martens-Gorissen.
Vanuit hier maakt hij een begin aan zijn bakkersopleiding in Heerlen en al snel wist hij dat dit zijn vak was waar hij veel passie en plezier in ging beleven.

In 2001 leerden Tim en Gwen elkaar kennen, als snel woonden ze samen in Geleen waar ze 15 jaar met plezier woonden Daarna maakten ze in 2016 de keuze om, na de aankoop van het pand, naar de woning boven de bakkerij te verhuizen. Dit nadat ze in 2008 hun eerste dochter kregen en in 2011 het gezin werd uitgebreid met een dochter en zoon (tweeling). Zo kon Tim de kinderen meer zien en Gwen kon bijspringen indien dit nodig was in de winkel.

In 2012 namen ze de bakkerij definitief over en maakte Gwen de keuze om te stoppen met haar kappersvak en Tim te gaan helpen met de bakkerij.

Sinds 3 april 2015 prijkt het predicaat HOFLEVERANCIER aan de gevel. Na heel wat weken zwoegen, controles en aanvragen mochten wij het predicaat ontvangen namens de commissaris van de koning Dhr. Theo Bovens. Hier zijn we met ons hele team heel trots op en dat is ook terug te zien in onze kwaliteitsproducten. De slogan “bij iedere hap proef je het vakmanschap” staat er niet voor niets. (op onderstaande foto de uitreiking van het predicaat)

Overdracht januari 2014 Uitreiking predicaat HOFLEVERANCIER
Overdracht januari 2014 Hofleverancier